Preview trouwen in Sneek | Trouwfotograaf Friesland | Trouwen bij Lokaal55

Trouwfotograaf Sneek journalistieke trouwfotografie Friesland

Ik mag in mijn handjes knijpen. De connectie die ik dit jaar mag ervaren met mijn bruidsparen en hun mooie verhalen is ongekend. Toen ik afgelopen zaterdag afscheid nam van Kees en een poging deed te vertellen hoe dankbaar ik ben dat ik erbij mocht zijn wuifde hij het eerst even weg en zei: dat heb je toch met al je bruidsparen. En dat klopt. Ik zit inmiddels in de ontzettend luxe positie dat ik bijna alleen maar hele toffe stellen op mijn werk zie afkomen.
Maakt dat de dag van hem en Annemarie dan minder bijzonder?

Het antwoord is verre van. Annemarie en Kees zijn namelijk het type stel dat je bij de eerste ontmoeting direct in je hart sluit. Het type stel waar je zelf een beetje verliefd op wordt. Een stel met ontzettend veel liefde voor elkaar, dat in een prachtige balans is samen, elkaar aanvult en scherp houd en vooral een stel met een verhaal. En als je daarmee bij mij aan de keukentafel aanschuift en dat verhaal er laat zijn. Ja, Kees, dan ben ik ontzettend dankbaar dat ik een stukje daarvan heb mogen vastleggen. Wat het zijn die verhalen die mij iedere keer weer verliefd laten worden op de liefde. Een verhaal waar lef in zit, in voor en tegenspoed onvoorwaardelijk voor elkaar. En als je dan springend door de feestzaal, jezelf navigerend door de genietende gasten, dansend, feestend jezelf weer een weg mag banen naar je eigen verhaal dan kan ik niets anders dan dankbaar zijn.

Trouwen in Sneek

Het decor van hun trouwdag kon niet anders dan haar geliefde Sneek. Het Friese plaatsje liet zich die dag van haar allermooist zien. De zon scheen en vanaf het middaguur was het tijd om de trouwkleding aan te gaan trekken. Hij omringd door de kinderen, zij bij haar ouders. Om zich vervolgens te herenigen en al wandelend door Sneek foto’s te maken met de waterpoort aan hun voeten. En als je zo mooi verbonden bent aan Sneek kan het niet anders dan dat er een prachtige boot voor je wordt geregeld om zo je te verplaatsen over de Friese waters naar de trouwlocatie, Lokaal55.

Eenmaal aangekomen bij de Lokaal55 stonden familie en vrienden al klaar, was er een prachtig ontvangst en tijd om naar de ceremonie te gaan. Prachtige woorden volgden en ik zag twee mensen genieten van het besef dat het nu echt hun dag was. Ontroerd en geëmotioneerd dat zij die nooit wilde trouwen en hij die daar andere plannen voor had het nu toch maar deden. Hun liefde uitspreken. Daar voor die prachtige club mensen die ze in al die jaren om hun heen hadden verzameld.
En waar ik na een ceremonie bruidsparen vaak juichend en euforisch de zaal zie verlaten zag ik bij hen ontroering en dat besef. Die dankbaarheid voor elkaar.

Borrelen aan het water bij Lokaal55

Na de ceremonie was het tijd voor taart, geweldige speeches en heerlijk samen borrelen en felicitaties in ontvangst nemen. De zon gaf het allemaal nog een extra gouden randje en liet ons heerlijk genieten daar zo aan het water bij Lokaal55. Na de groepsfoto was het tijd om naar binnen te gaan om aan de meest kleurrijk gedekte tafels plaats te nemen voor het diner.

Meer mooie woorden volgden en rake speeches. En terwijl Kees niets vermoedend aan zijn woorden van dank begon wist hij niet wat hem en Annemarie in de feestzaal stond te wachten. Het idee om zo weg te lopen en te beginnen met de openingsdans zou iets anders lopen. En er was niets mooiers om het besef dat niet de DJ maar blaaskapel de Putkapel voor hen klaar stond vast te leggen.

Het dak eraf met surprise act de Putkapel

Want wat is Sneek, wat is Friesland zonder de Putkapel! Een mooiere start van hun feestavond hadden ze niet kunnen dromen. En het dak ging eraf! Tussen de blazers door genoot ik mee. Er werd gesprongen, gedanst, gelachen, alle euforie, de dag, de liefde alles kwam samen. En terwijl we afscheid namen van het Putkapel was het nu toch tijd voor hun dans en weer ging het dak eraf. De toon was gezet, de avond al halverwege en voor mij was het tijd ze al feestend achter te laten.
Dankbaar en ontroerd door deze twee. Lieve Kees en Annemarie, jullie verhaal is er eentje met een gouden randje. En ja die krijgt echt een plaatsje in mijn hart. Wat kijk ik er nu al naar uit de komende weken te gaan nagenieten tijdens het editen van jullie foto’s. Voor nu alvast de preview: geniet ervan samen!